Oesterzwam op aubergines



Ingredienten

1 aubergine
4 grote oesterzwammen
4 gesneden sjalotten
2 teentjes knoflook
olijfolie
2 kg. verse spinazie
4 blaadjes diepvries bladerdeeg
200 g. blokjes mager gerookte spek
bieslook
1 eierdooier
peper, zout

Snijd de aubergine in 4 plakken, besprenkel ze met de olijfolie en bak of grill ze, daarna zout en peper toevoegen.
Maak de oesterzwammen schoon. Dompel ze in de olijfolie.
Bak de bladerdeeg af, ingesmeert met eierdooier.
Fruit de sjalotten en knoflook. Voeg de spinazie toe. Fruit dit gezamelijk door.
Bovenop de aubergines crouton leggen, de oesterzwammen ernaast.
Bak de spekjes krokant. Kapje erop van bladerdeeg. Rode wijnsaus eromheen met de gebakken spekjes.